eTwinning Okulu Etiketi Ödülü

23.03.2021 524

Okulumuz Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda 2019-2020 eğitim öğretim yılında başlattığı başarılı proje çalışmaları ile Brüksel'deki Merkezi Destek Servisi (Central Support Service – CSS) tarafından eTwinning Okulu etiketi ödülüne layık görüldü.

Okulumuz, eTwinning platformunda yenilikçi, gelişime açık istekli öğretmenlerimizle eTwinning faaliyetlerine katılan ve projeler yürüten,   ulusal ve uluslararası okullardaki paydaşlarıyla işbirliği yaparak e twinning okulu olmayı hak etti. Başarılı eTwinning projeleri ile daha önce aldığımız eTwinning Kalite Etiketleri ve Avrupa  Kalite Etiketleri sonrası şimdi de  eTwinning Okulu olmanın haklı gururunu yaşıyor.

BAŞARILARIMIZ DAİM OLSUN...